torsdag 9 februari 2012

Vänner

Det blir så tydligt hur mycket man tycker om sina vänner när man inte bor i samma land längre. Jag hann nästan träffa alla jag tycker om nu när jag var hemma, vilket var helt jäkla underbart.

 Här kommer en liten sammanfattning varför jag tycker om dom som jag träffade i veckan så väldans mycket.  
Bea behöver jag aldrig berätta för hur jag mår, hon fattar ändå. Bea är en av de klokaste människor jag någonsin mött, och det finns ingen jag hellre spenderar tid med. Jag känner mig alltid lite halv när vi inte är i samma stad. Jag älskar Bea för hon är så lugn och trygg i sig själv, och så har hon den finaste kläd- och inredningsmaken av alla jag känner. Alla som träffar Bea vill vara hennes vän. 
Erika kom in i mitt klassrum i 6:an, och sen dess har vi varit mer eller mindre oskiljaktiga. Erika är som en syster för mig, och helt klart en av de viktigaste personerna i mitt liv. Erika säger alltid vad hon tycker och tänker. Jag älskar att Erika alltid är så trevlig mot busschaufförer och gamla pensionärer. Hon har helt enkelt ett väldigt, väldigt stort och varmt hjärta, vilket avspeglar sig i att hon har cirka 3 000 nära kompisar. Hon är även en av de roligaste personerna jag känner, och det finns ingen som är roligare att gå ut och festa med. När man är ute med Erika vill man aldrig gå hem. En bonus med att vara kompis med Erika är att man får hänga med hennes syrror då och då. Den trion skulle kunna ha en egen teveshow.
Manda och jag hoppade in i samma taxi när vi var 14 år, och sen dess har hon haft en väldigt nära plats i mitt hjärta. Jag känner ingen som är så driven och målmedveten som Manda. Hon skulle kunna vara med på ett bokomslag med titeln "You can do it" Folk gör ett hundår då och då, för att ta sig vidare i karriären. Amanda gjorde 10. Nu är hon läkare men tycker att det kanske skulle vara roligt att bli professor istället. Märkligt, jag vet. Manda råkar ut för det ena och det andra, men lyckas alltid ta sig upp igen, starkare för varje gång. Hon har även en konstig självbild. Jag tror inte att hon riktigt förstår hur underbar och unik hon är. Dessutom har hon Esayias, som är min fina gudson och Junis bästa kompis. Jag dör ibland lite av saknad när jag tänker på Essie och Manda. 
Katti. Man kan säga mycket om Katti. Jag tror dock att Eric sammanfattade det ganska bra när han sa att Katti har den perfekta personligheten. Det finns ingen som är så smart, kan så många språk, är så påläst och medveten som Katti. Dessutom är hon sjukt rolig och skriver de bästa smsen som man sparar och läser dagar då det regnar. När man hänger med Katti lär man sig alltid nåt nytt. 
Kristin är softheten personifierad. Med Kristin kan man hänga flera dagar utan att bli uttråkad. Kristin är en sån som alla känner sig bekväm runt omkring. Alla killar blir alltid jättekära i Kristin och alla tjejer vill alltid vara hennes vän. Mitt bästa är att spendera en eftermiddag med Kristin, kanske shoppa lite, fika eller bara kolla teve. Man känner sig alltid avslappnad och glad runt henne. Kristin har även Milo, som inte bara är en av de sötaste ungarna jag träffat, utan även Junis första kärlek.
Maria är klok som en gammal gumma. Jag har inte känt Maria så väldans länge, men hon har snabbt blivit en viktig person i mitt liv. För Maria vill man alltid berätta allt, och sen vill man krypa upp i hennes famn och aldrig gå därifrån. Maria är också väldigt rolig och jag känner ingen som bryr sig mer om sina vänner. Maria är helt enkelt en väldigt unik person som jag är glad finns i mitt liv.
Linda är en av mina roligaste kompisar. Jag skulle kunna skriva en hel avhandling om hur rolig Linda är. Det finns ingen, jag menar verkligen ingen som är roligare att vara ute med. Linda bestämmer sig för att nu jävlar är det fest - och alla runt omkring henne får den bästa utekvällen de någonsin haft. Det är en väldigt unik förmåga. Linda är också väldigt smart och lämnar aldrig något åt slumpen. Hon var min mentor mina första år på jobbet, och jag fullkomligt älskade när hon fick 50-åriga män att darra av rädsla i förhandlingar. Finaste Linda är höggravid och jag vet att hon kommer bli en väldigt bra mamma. 


Jag är lyckligt lottad över att ha så många fina personer i mitt liv. Och det här var bara er som jag hann träffa. Ni andra skriver jag om nån annan gång.


Sådär, nu när ni vet hur mycket jag tycker om er, BOKA biljett hit nu!2 kommentarer:

 1. FInaste J. Så älskvärt skrivet.

  DU är den mest generösa, osjälviska och positiva människa jag känner. Det finns inget problem som du inte har lösningen på och av alla mina 3000 vänner är du den som tveklöst känner mig bäst.

  Din blogg är som FB var 2007 - så beroendeframkallande! Den enda som saknas (förutom att du flyttar hem) är att man ej kan slänga getter på varandra.

  Gå in på Skype nu så vi kan boka tkt till den där gamla stan!
  Älskar dig
  E

  SvaraRadera
 2. You have great taste in compisar -eric

  SvaraRadera