tisdag 7 augusti 2012

10 år

Jag sitter här och räknar dagar, minuter och sekunder. Jag har längtat efter den här stunden i flera månader, och alldeles alldeles snart är det dags.

I helgen åker vi upp till Boston och lämnar av kidsen till Nana och Farfar och sen åker vi till Florida. Alldeles ensamma. Jag och Eric. I 8 hela dagar. 

Vi ska sova länge, äta långa middagar och prata utan att bli avbrutna, bada och titta på film. Gå långa promenader och dricka vin mitt på dagen. Allt detta ska jag göra med Eric, som jag efter ha varit gift i tio år är så kär i att jag knappt vet var jag ska ta vägen. 

Ni hör ju själva. Peppen.

Vår plan är att vara i Miami i några dagar och sen åka ner till Key West. 

Nu till min fråga till er. Har ni varit i Miami? Key West? Vad ska vi se? Vad kan vi skippa? Bra hotell? Barer? Alla tips mottags tacksamt. Bästa bidrag kan få en påse amerikanskt godis när jag kommer hem.2 kommentarer:

  1. Åååååååå myzzzzzzzz! Njut nu för snart är du hemma och harvar på, den peppen du! Den får du gratis av mig. puuuuuuuss bea

    SvaraRadera
  2. Vi var i Key West för 14 år sedan i augusti! Mycket trevligt! Mycket är väl förändrat sedan dess.
    Vi var nere vid hamnen och tittade på solnedgången, då man hade en speciell ritual. Jättefestligt! Vi besökte Hemmingways hus. Kan rekommenderas! Sloppy Joes bar! Det var kul att glida runt på kvällen bland alla gay´s. Ngn kommenterade att Mathias var too young!!! Så du får väl hålla i Eric!!!
    Det var kul att åka bil ner. Det var häftigt! Kram, kram

    SvaraRadera