onsdag 12 september 2012

Slutet är nära...

Ja. Alltså. Eller...? 

Jag startade ju den här bloggen för mina närmaste hemma i Sverige. Mamma och pappa ville se bilder på Juni och Fiona typ. Jag trodde aldrig jag skulle tycka det va så kul att blogga. Nu ÄLSKAR jag det. Även fast det aldrig är någon som kommenterar (vad är det för fel på er?) blir jag så himla glad över att veta att ni kommer in här och kollar läget ibland. 

Bloggen fyller ju en funktion så att säga.

MEN. Nu när jag kommer hem? Vad ska jag skriva om då? Jag bara: Härligt med storhandling på Lidl idag eller: Fruängen är så underskattat, ett hett tips till er som tycker extramycket om alkisar och förortscentrum. Eller: Manda kom över ikväll, det var trettiotredje dagen i sträck. 

Nä. Bara jag tänker på det tänker jag HERREGUD vad tråkig den här bloggen kommer att bli. 

Vad tycker ni? Blir ni förskräckligt ledsna om den här bloggen bara lever i några dagar till? Passa på att kommentera vettja! Ingen blir gladare än jag. 


6 kommentarer:

 1. Fortsätt skriv kvinna... Du gillar det ju uppenbarligen och du skriver fantastiskt bra! Jag kan tänka mig att läsa om fyllon i Fruängen och rafflande intriger på dagis.... Kör ba.... /Danne

  SvaraRadera
 2. Fortsätt skriv. Varför ska ditt liv bli så himla trist i Sverige så det inte är värt att skriva om?? Vilken inställning tycker jag som är coach då.....hmmm...skärpning. Det är det lilla i vardagen som ger lycka och fokuserar du på den kommer du att få tusentals läsare till dig blogg...Din humor, ditt härliga sätt att uttrycka dig gör folk glada...och vem vet du kanske får bästa och mest spännande livet någonsin om du fixar till ditt "mindset" a litte....love from mother

  SvaraRadera
 3. Håller med mamma jag...;) Ditt liv kan bli spännande hemma också, bara du bestämmer dig för det :) Jag fortsätter gärna läsa och framför allt titta på bilder på finisarna! Julia och Emilia gillar också att titta på bilder på sina kusiner. Vi längtar efter att få komma och hälsa på er! Välkomna hem! Kramar från oss i Sundsvall.

  SvaraRadera
 4. F´låt Johanna, men jag har ofta varit inne och läst på din blogg och önskar att du fortsätter, så man får se era barn växa! Så fortsätt blogga!!!!Kram från oss i Mora! Birgit o Lars

  SvaraRadera
 5. ....nu brukar ju jag kommentera, sa jag fortsatter aven har ;))
  SJALVKLART ska du fortsatta!! Alskar att lasa det du skriver! Massa humor och sjalvironi blandat med intressanta nyheter och personliga grejer..... SKRIV!
  Kanner igen det dar med kommentarerna...jag kan ju se hur manga lasare jag har och har anda bara typ 2 kommentarer i genomsnitt pa mina inlagg. Jatte deppigt! Men sen traffar man folk och far reda pa att de har FULL koll. Vet sjalv inte hur det ska tolkas. Kanske forstar man inte kicken av kommentarerna nar man inte har nagon blogg sjalv? ;))
  x

  SvaraRadera
 6. Jag har ju knappt hunnit börja läsa;-) fortsätt!! Säg upp dig å skaffa lite sponsorer och sälj annonser bara... Heltidsbloggerska! Kram Linda

  SvaraRadera