onsdag 11 april 2012

Ett foto i timmen - LA

Det var så mycket som hände igår. Helt överväldigande för en tvåbarnsmamma från Sverige faktiskt. Roligast var att jag kanske var hundra gånger mer nervös än Eric. Roligt med tanke på att jag egentligen inte behövde göra något alls. Locka håret lite och gå runt och hälsa på folk. 

Det var ju inte så att det var JAG som skulle sjunga inför 4 miljoner amerikaner. 

Här kommer en liten genomgång av gårdagen. Första bilden är från i förrgår, så den kanske inte riktigt hör hemma. Men ändå. När ens man alltid köper ett paket av ens favoritgodis varje gång vi har varit ifrån varandra. Det värmer min själ. Och gör mig tjock!
6.00 - vaknar pigg, fnittrig och nervös. Slänger på mig en klänning och beger oss ut på frukostjakt. Observera mina bara ben. Herregud vilka sommarkänslor jag fick!
7.00 - Tar en långpromenad till frukoststället. MED nya skor. UTAN strumpor. Alltså dom skavsåren. Men fint att titta på alla stjärnor på Hollywood Boulevard.
8.00 - Frukost och rapportering från mamma i New York. Mamma tar hand om Juni och Fiffi och det känns tryggt och bra. Bästa mamman och bästa mormorn.
 9.00 - Överpeppad.
10 - Möts i lobbyn och beger oss till tevestudion. Eric tvingar alla att ställa upp på gruppbild till min blogg. Älskar att han tar min blogg på så stort allvar! Ishi och Dhani kom från Sverige på morgonkvisten. Skönt med lite bekanta ansikten. Känner ni igen Dhani förresten? Han var med i det här bandet. Älskar den killen. SÅ HIMLA ödmjuk och snäll. En av favoriterna bland alla Erics musikpolare. Resten av gänget är Erics band, men fråga mig inte vem som är vem. Eller vem som spelar vad.
11 - Kommer till studion och går runt helt starstruck. Jag och Dhani sätter oss och pratar med en man som hade jobbat med Leno i 30 år. Han hade MÅNGA historier att berätta. Jag och Dhani satt andlösa och lyssnade. Han berättade bland annat att när John Lennon kom och spelade back in the day kom han aldrig ihåg hans egna sångtexter. 
12 - Lupe kommer. Första gången jag träffade honom och han var väl inte charmigast i stan. Dessutom höll han på att smita iväg hela tiden, så alla i produktionen var skitstressade. De följande timmar hördes "Where is Lupe?" oftare än något annat.
 11 - stylisten och Eric väljer ut vad han ska ha på sig.
12 - Hänger i green room och pratar om att det är nu det händer. Det är det här som vi kommer komma ihåg när vi är gamla. Försöker leva i NUET som jag tydligen har lite problem enligt min mamma och syster. 
13 - Så här såg jag ut förresten. 
 14 -  Eric fick signa Lenos gästbok. Förra veckan var Betty White gäst. Stort för en Golden Girl fan som mig.
Sen var det show och Eric var SÅ HIMLA bra. Jag och Erics barndomskompis Alex satt i publiken men där fick man inte ta kort. Sen är allt över och Jay Leno sätter på sig jeansskjortan och säger att han måste skynda sig hem och mecka med sin nya bil. Leno berättar att han har träffat en hel del raggare från Sverige. Känns skönt att dom är ute i världen och representerar vårt land!
 18 - Tillbaka på hotellrummet och en snabb raggardusch, på tal om raggare alltså. Sen drinkar och middag med hela gänget. Första glaset vin - å my sweet lord vad gott det var. 
 Tinie är impad av Erics muskler.
 Jesse J kom också. Kommer ni ihåg den HÄR dängan? Det är hon!
Sen nattklubb där jag och Erics skivbolagsrepresentant blev bffs. Först var det -jag tycker om dig och Eric. En halvtimme senare var Eric som den bror hon aldrig haft. Ytterligare en halvtimme senare berättar hon för Eric skivbolagshemligheter och säger att hon älskar mig. Å herregud vad jag inte vill vara henne idag.
Går igenom bilderna men efter denna bild som är tagen runt 1-snåret är ala bilder svarta. Glömde tydligen det där med blixten i min iver att föreviga kvällen.

Det var det hele. Nu sitter jag på flygplatsen och väntar på min flight till först Phoenix och sen till New York. Önskar att jag vore hemma nu och inte om 9 timmar som min flygtur kommer att ta.

Samtidigt. Vilken resa. Är fortfarande lite överväldigad av allt.  

6 kommentarer:

 1. Jäkligt snyggt outfit!! kan du tipsa om vad jag ska ha på mig när jag ska till muffinsfabriken imorgon???

  SvaraRadera
 2. Vilken fantastisk dag! Och Eric var helt otroligt bra!

  SvaraRadera
 3. Vilket AVENTYYYYR!!!! =)))
  ...och instammer med foregaende Linda, Eric var grym!
  Puss pa dig!

  SvaraRadera
 4. Asså fy fabian vad snygg du är darling!!
  Nu undrar ju jag förstås NÄR jag ska få träffa killen som står längst bak i Erics band (t vä om Dhani)????????

  SvaraRadera
 5. Goda nyheter!! Han är singel å jättesnäll! Eric bokar genast in en dejt!

  SvaraRadera
 6. Ååå kryddan! Vicken grej! Heja er! / Kat

  SvaraRadera