måndag 12 mars 2012

Mamma

Igår var sista kvällen för mamma innan hemfärd till Stockholm, och det firade vi med en tur in till storstan. Middag i Little Italy, drinkar på det HÄR stället och sen en tur till Time Square för att få tillräckligt med neounljus-strålning för det här året. 

På hemvägen glömde jag min iphone i taxin. Det känner jag en sådan sorg över att jag inte ens orkar skriva om det här. SÅ. JÄVLA. VÄRDELÖST! 

Känslan i natt när jag våndades över att min telefon för alltid är borta. Går kanske att likna vid att bli inlåst i en sextortyrkammare norr om Skövde. TYP.
Mamma hade så kul här så hon slog till på att boka en till resa över påsk. Hon åker mer eller mindre hem och packar om och sen kommer hon tillbaka. HIMLA HÄRLIGT tycker jag!


2 kommentarer:

  1. Men aaaaahhhh vilken fin bild pa dig och din mamma!!! Love it! ...och jag ar inte alls avundsjuk pa nagot satt over erat lilla aventyr i NYC ;))) Puss pa dig sotnos!

    SvaraRadera
  2. Jag är här för att låta hela världen veta om denna fantastiska man som är specialiserad på alla relationsfrågor, är det uppbrott, skilsmässa, graviditet något alls, Dr. Ekpen är mannen som kan hjälpa dig att fixa det. Jag har arbetat med honom, hans arbete är äkta och han är en fantastisk trollformler, jag kan djärvt rekommendera honom till dig om du har utmaningar i ditt förhållande, oavsett om det är äktenskap. Kontakta honom via e-post: Ekpentemple@gmail.com eller WhatsApp +2347051979135

    SvaraRadera