fredag 27 april 2012

Vårt husdjur

När man delar kök med en råtta är man inte alltid så jättesugen på att laga middag. Då är det tur att varenda restaurang häromkring har hemkörning.
På tal om råttan har jag sett den två gånger idag, och vår nanny såg den i vardagsrummet i går. Där du ska sova Erika. Välkommen! Tur att det är för sent för dig att dra dig ur nu.

Själv är jag så nojjig att den ska bita mig i tårna när jag går upp på natten för att mata Fiffi så jag sover med strumporna på.


Eric å andra sidan är i Los Angeles och tar inte alls min oro på allvar. Han tycker att vi ska ta med oss råttan ut på äventyr. Han tänker att det skulle vara bra för bloggen. Han är SÅ showbiz nuförtiden min man. 



3 kommentarer:

  1. Mysigt med husdjur ;) Nu har Selma varit hos oss i sedan påsk och det har varit jättemysigt :) Kramar till Er allihopa!

    SvaraRadera
  2. Forlat.....jag forstar verkligen din nojja! Jag skulle vara likadan....men det gar liksom inte att lata bli att skratta ;)) x

    SvaraRadera
  3. I like how juni is lining up the chicken terriaki's on her plate like she's planning on eating them all. lol Ohh and I promise i'll catch the rat! -eric

    SvaraRadera