fredag 17 februari 2012

Kepler

Jag och lilla babyn åkte in till stan igår för att hänga med Nora i några timmar. Jag ska inte tråka ut er med detaljer runt vår lunch, det var som luncher och skönt häng är överlag. Det jag däremot vill slå ett slag för är min ljudbok jag lyssnar på, Eldvittnet med Kepler. 

JÄVLAR I MIN LÅDA vad spännande den är! Passar perfekt som ljudbok dessutom. Jag går runt för mig själv och oooh-ar och nääää-ar mest hela tiden. Det är dessutom så gott som omöjligt av sluta lyssna! 


Imorrn bär det av ner till NYC, mer exakt Lower East Side på den här adressen - 270 E 7th St, New York, NY 10009. Här ska vi bo i tre veckor innan vi kan flytta in till Brooklyn-lägenheten.

Sen får det va nog med flyttandes för ett litet tag framöver.

1 kommentar:

  1. Jag är här för att låta hela världen veta om denna fantastiska man som är specialiserad på alla relationsfrågor, är det uppbrott, skilsmässa, graviditet något alls, Dr. Ekpen är mannen som kan hjälpa dig att fixa det. Jag har arbetat med honom, hans arbete är äkta och han är en fantastisk trollformler, jag kan djärvt rekommendera honom till dig om du har utmaningar i ditt förhållande, oavsett om det är äktenskap. Kontakta honom via e-post: Ekpentemple@gmail.com eller WhatsApp +2347051979135

    SvaraRadera