tisdag 14 februari 2012

NYC and back

Vi hittade en annan lägenhet mitt på Manhattan, så vi satt oss i bilen och åkte ner för att kolla om det var nåt att ha. Det var det tyvärr inte. Inte enligt min kära man iallefall. 

Jag vet inte om det var att den låg över en porrshop eller att det var crack-tant som bodde på samma våningsplan som gjorde det, men han sa att han vägrade bo där med Juni och Fiona. Själv är jag av åsikten att man kan överse med både det ena och det andra för att bo på Manhattan, men jag kan väl hålla med om att det är roligare att bo i en lägenhet där två av tre fönster i lägenheten INTE vetter mot en tegelvägg. AAJAAA.

Men desto grymmare var att vi fick en liten mini-semester i NYC. Hotellrum på 37:e våningen rakt över... självaste Ground Zero. Kändes ju lite märkligt. Men fin utsikt! 
Middag med en av mina topp-10 roligaste personer. Erics kusin Vinnie och hans fru på det HÄR stället.
Efter alldeles för många drinkar blev det karaoke. Att min kära man gick in på toaletten för att öva innan han skulle sjunga gör att jag älskar honom väldigt mycket. Det är ett tecken på att han är djupt störd och det tycker jag är fint.
Lite halvsliten dagen efter tittar jag på utsikten en sista gång innan det är dags att åka hem igen. 37 våningar är väldigt högt upp alltså.
Sen hoppade vi in i bilen och åkte och tittade på lägenheten i Brooklyn, som var så fin att jag blev alldeles tårögd. ÅH vad jag kommer trivas där!

HÄR kan ni boka billiga sista-minuten hotell på Manhattan. Vi bokade samma dag och det var så gott som gratis!

2 kommentarer:

  1. Gu så härligt det låter! Tråkigt dock m crack tant och porrshop Men desto roligare m Brooklyn! Grattis på alla hjärtans från oss alla till er!
    Kramar, Ji-Won o familj

    SvaraRadera
  2. Annat är det med dig, du behöver ju minsann inte öva på ngn sliten WC innan du skall sjunga, det bara kommer som ren naturbegåvning.

    SvaraRadera