onsdag 21 mars 2012

Ghana!

Den 10:e augusti har jag och Eric varit gifta i 10 år - ja seriöst, fatta - 10 ÅR! Det är ju mer eller mindre en livstid. 

Och vilka underbara 10 år det har varit sen. 

Vi har pratat fram och tillbaka om vi skulle göra något speciellt. Först tänkte vi ha en jättestor fest för alla vi tycker om, men sen kändes ju helt plötsligt den idéen jättejobbig nu när vi bor här i Uvesa, sen tänkte vi att vi kanske skulle hyra hus i Italien och bjuda ner alla vi tycker om, men efter lite googling kom vi fram till att vi lika gärna kunde köpa en lägenhet i innerstan i Stockholm för dom pengarna. 

MEN! När Eric överraskade mig på min födelsedag med att ta med mig på Ghana-restaurang kom vi på det. SÅKLART vi ska tillbaka till Ghana! 

Och det roligaste är att Erika och Tess följer med! Det blir precis som förr i tiden!

4 kommentarer:

  1. Vad fina ni ar!!! Grattis!!! x

    SvaraRadera
  2. Det där bröllopsfotot är tamejfan det vackraste bröllopsfoto jag skådat

    SvaraRadera
  3. Jag är här för att låta hela världen veta om denna fantastiska man som är specialiserad på alla relationsfrågor, är det uppbrott, skilsmässa, graviditet något alls, Dr. Ekpen är mannen som kan hjälpa dig att fixa det. Jag har arbetat med honom, hans arbete är äkta och han är en fantastisk trollformler, jag kan djärvt rekommendera honom till dig om du har utmaningar i ditt förhållande, oavsett om det är äktenskap. Kontakta honom via e-post: Ekpentemple@gmail.com eller WhatsApp +2347051979135

    SvaraRadera